Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B92 [ Objavio: O.Z. ]

08. 04. 2019. 22:07   >>  22:06 7

SNIMAJU U ROVINJU

Hrvatski grad oduševio holivudske zvijezde

Salma Hajek, Rajan Renolds i Semjuel L. Džekson započeli su snimanje svog novog filma "The Hitman's Wife's Bodyguard 2" u Rovinju, a slobodno vrijeme su iskoristili za šetnju ulicama grada. Hrvatska je prelijepa već na prvi pogled, utisak je glumačke ekipe.

Slavni glumci su oduševljeni Hrvatskom, a na Instagramu su odlučili da se pohvale fotografijama iz šetnje.

"Nova filmska lokacija izgleda obećavajuće, Hrvatska je prelijepa već na prvi pogled", napisao je Džekson na svom Instagramu.

On i njegova koleginica Salma fotografisali su se zagrljeni u jednoj od ulica i dodali kako uživaju u novoj magičnoj lokaciji. Obožavatelji su joj u komentarima poželjeli dobrodošlicu i rekli da se nadaju da će se dobro provesti u Hrvatskoj.

Postoje glasine o tome da postoji mogućnost da im se uskoro pridruži i Morgan Friman, ali još nije potvrđeno da li će se to zaista desiti.

Snimanje filma "Telohranitelj supruge mafijaša" počelo je u petak popodne u Rovinju, a nakon što odrade scene u pitoresknom istarskom gradu, filmski set se seli u Zagreb.

Glumci trenutno snimaju "opasnije" scene sa pištoljima, a grad su "opkolili" čuvari koji paze da prolaznici ne ometaju snimanje, prenio je 24.sata.hr.

Ipak, ometa ih kiša, koja će po prognozi, padati još par dana.

Glavne zvijezde filma biće smještene narednih mjesec dana u nekoliko najboljih rovinjskih hotela, biće im ponuđeni samo istarski specijaliteti, a filmski set obezbjeđuje oko 150 ljudi.

Ovaj film bi u bioskopima trebalo da se nađe sljedeće godine, te je zapravo nastavak akcione komedije "Mafijaški telohranitelj" iz 2017. godine.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније