Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila M.L.B. [ b92.net ]

14. 04. 2019. 21:23   >>  21:22

ZA OSIGURANJE 22 MILIONA

Fejsbuk štiti svog osnivača

Tehnološki gigant Fejsbuk gotovo je udvostručio svotu koju izdvaja za osiguranje svog osnivača i izvršnog direktora Marka Zakerberga.

Fejsbuk je tokom prošle godine potrošio čak 22 miliona dolara za dodatne troškove Zakerbergove zaštite.

Zakerberg, kao i mnogi bogati izvršni direktori, dobija zvaničnu platu od svega jednog dolara godišnje, a tokom prošle godine nije primao bonuse i nagrade za dionice, pišu Nezavisne novine.

Troškovi za bezbjednost Zakerberga i njegove porodice iznosili su 22,6 miliona dolara na godišnjem nivou, što je 9,1 miliona dolara više nego za prethodnu godinu.

Na troškove privatnog aviona potrošeno je 2,6 miliona dolara, a iz kompanije je rečeno da je i to dio njegovog "programa osiguranja".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније