Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

22. 04. 2019. 21:06   >>  21:05 2

NA OSTRVU LOPUD

Ronaldo sa djevojkom uživa u Dubrovniku

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo stigao je juče privatnim avionom u Dubrovnik zajedno sa djevojkom Georginom.

Kako pišu hrvatski mediji, jedan od najboljih fudbalera svijeta odmor provodi na jednom od najskupljih mjesta u gradu. On boravi u vili u kojoj noćenje košta oko 7.000 eura.

 

Par je, naime, prvo uživao u uskršnjem ručku na ostrvu Lopud.

Nakon ručka i šetnje otišli su da se odmore, a uveče su večerali u poznatom dubrovačkom restoranu smještenom unutar gradskih zidina. Oni su kombijem stigli do samih zidina drevnog grada, što nije bilo dozvoljeno ni nekim od najvećih svjetskih državnika poput Angele Merkel, Dika Čejnija i engleskog princa Čarlsa.

Kako pišu tamošnji mediji, djeca i drugi okupljeni ostali su razočarani što ih Ronaldo nije pozdravio.

Georgina je danas objavila zanimljiv video-snimak sa terase njihove vile dok se sunča i čita knjigu. Kako je napisala, ne odvaja se od svog uređaja za izbeljivanje zuba, koji, pretpostavlja se, reklamira na ovoj društvenoj mreži.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније