Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Objavio: O.Z. ]

10. 05. 2019. 11:20   >>  11:20

NA POGREŠNOM MJESTU

Novinarka "dobila" loptu u glavu usred prenosa uživo

Španska novinarka Monika Benavent pogođena je loptom u glavu usred televizijskog prenosa uoči početka duela Valensije i Arsenala na Mestalji u revanšu polufinala Lige Evrope.

Da novinarski posao može biti opasan, pokazala je Španjolka koja je tokom zagrijavanja fudbalera bila tik uz teren i javljala se uživo u emisiju. Dok je davala izvještaj, u potiljak ju je pogodila lopta, kosa je odletjela u vazduh i novinarka je završila na podu, prenosi HRT.

"Ništa što ne može riješiti ibuprofen", napisala je španska novinarka na Tviter profilu nakon što ju je lopta pogodila u glavu.

Nakon utakmice Monika je objavila fotografiju s velikim osmjehom na licu i loptom u rukama. Napisala je kako je dobro.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније