Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ RTS, objavila B.B. ]

24. 05. 2019. 23:45   >>  23:43

SA GLAVOM U OBLACIMA

Žena zaboravila u avionu nakit vrijedan 3,5 miliona eura

Žena koja je nosila nakit vrijedan 3,5 miliona eura, koji su zlatarske kuće pozajmile za nastup pjevačice Rite Ore na filmskom festivalu u Kanu, zaboravila je torbu u avionu.

Skupocjeni nakit se vratio u London, gdje je i pronađen, rekao je policijski izvor za Frans pres.

Kada je 16. maja izašla iz aviona u Nici, žena zadužena da prenese dragulje za pjevačicu Ritu Oru shvatila je da je zaboravila ručni prtljag i mantil u avionu.

"Samo neko s glavom u oblacima može da zaboravi više miliona u avionu", našalio se jedan policijski službenik.

Prema navodima tog službenika, torba je vraćena na londonski aerodrom "Luton", odakle je avio-kompanija proslijedila na drugi londonski aerodrom "Hitrou", gdje su svi vlasnici nakita preuzeli svoje dragulje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније