Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Objavio: I. P. ]

28. 05. 2019. 07:51   >>  07:51 2

NEPROMIŠLJENO

Provocirao medvjeda i zamalo izvukao deblji kraj

Na društvenim mrežama objavljen je video snimak u kome turista u istočnoj Rusiji iskače iz automobila i pokušava da priđe medvjedu.

Međutim, medvjed je to shvatio kao prijetnju i odbranio se zaletom ka muškarcu koji je potom pobjegao glavom bez obzira.

On se pokušao približiti mladom medvjedu u nadi da će ga dodirnuti. Turista očigledno nije bio svjestan koliko je ovaj čin bio opasan po njegov život.

Izašao je ispred medvjeda pokušavajući da ga namami. Medvjed se u početku udaljavao i izmicao, no kada mu je muškarac okrenuo leđa medvjed je krenuo prema njemu.

Turista je trčeći krenuo prema automobilu. Ovaj čin razljutio je mještane regije Kamčatka, budući da je vlada izdala jasno upozorenje da se medvjedi ne smiju uznemiravati, piše The Siberian Times.

Jedna od mještanki Liudmila Fedosenkova kazala je kako je šteta što ga medvjed nije stigao i napao, dok su se mnogi složili da je muškarac "budala", te da ne bi osjećali saosjećanje da ga je medvjed povrijedio.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније