Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ N1; Objavila: M.M ]

31. 05. 2019. 23:27 >> 23:36

RUSKA KOMPANIJA

Zaposlenim ženama nude "bonus za ženstvenost"

Jedno rusko preduzeće ponudilo je zaposlenim ženama bonus ukoliko na posao budu dolazile u suknji i lijepo našminkane. Akcija je dio "maratona ženstvenosti" koji traje mjesec dana, prenijeli su ruski mediji.

Bonus za ženstvenost Kompanija Tatprof, koja se bavi aluminijumskim proizvodima, čije je sjedište u Tatarstanu, odlučila je da "uljepša" radne dane, izjavila je portparolka Anastasija Kirilova.

"Mnoge žene automatski navlače pantalone, i zbog toga želimo da naša akcija omogući damama da se osjete ženstvenije tako što će se odlučiti za neku suknju ili haljinu", dodala je ona.

Svaka zaposlena u toj firmi, će dobiti bonus od 100 rubalja (1,4 evra) dnevno od 27. maja do 30. juna, ako ispuni uslove maratona ženstvenosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније