Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

26. 06. 2019. 08:01 >> 08:01

SA SPOMENIKA

Mladić optužen za krađu statue Merilin Monro

Mladić koji je 2018. osuđen za lomljenje zvijezde predsjednika Donalda Trampa na holivudskom Bulevaru slavnih sada je optužen za krađu statue Merilin Monro sa spomenika u svjetskoj filmskoj prijestonici.


Ostinu Kleju (25) prijeti do tri godine zatvora ako bude proglašen krivim za krađu i vandalizam, navelo je okružno tužilaštvo u Los Anđelesu.

Mladić je identifikovan zahvaljujući snimcima nadzornih kamera.

Pošto je otkriveno da je Klej na uslovnoj slobodi zbog presude za lomljenje Trampove zvijezde u Holivudu, stan mu je u petak pretresen.

Prema navodima lokalnih medija, pronađeni su dokazi koji ga povezuju s krađom statue koja predstavlja kultnu scenu iz filma "Sedam godina vjernosti" (Seven Year Itch) iz 1955. Spomenik se nalazi na početku Bulevara slavnih i posvećen je holivudskim glumicama.

Vlasti tvrde da je jedan očevidac vidio čovjeka koji se u noći između 16. i 17. juna popeo na spomenik i testerom odsjekao statuu Merilin Monro.

Statua još uvijek nije pronađena, a policija se plaši da je možda oštećena prilikom krađe.

Klej je uhapšen tokom vikenda.

On je u julu 2018. pijukom polomio zvijezdu Donalda Trampa. Zbog toga je osuđen na dan zatvora, tri godine uslovne kazne i 20 dana društveno korisnog rada, kao i na obaveznu psihološku terapiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније