Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ B92, Objavila: R.P. ]

11. 07. 2019. 23:47   >>  23:45

"OBLAST 51"

U lov na vanzemaljce kreće 165 hiljada ljudi

Lovci na istinu ne skrivaju svoje smjele planove da vanzemaljske goste traže na području vazduhoplovne baze "Edvards", u Nevadi, koja je stalno pod jakim mjerama obezbjeđenja. Pa su čak i putem društvene mreže Fejsbuk pozvali sve koji su se spremni da im se pridruže.

Više od 165.000 ljudi "označilo" je na Fejsbuku da će se pridružiti lovu na vanzemaljce u američkoj bazi. Događaj je organizovan pod nazivom "Oblast 51, ne mogu sve da nas zaustave", dok je više od 200.000 korisnika Fejsbuka "označilo" da su "zainteresovani" za tu akciju.

Pokušaj organizovanog upada zakazan je za 20. septembar. "Sastaćemo se u Oblasti 51 i koordinirati naš ulazak", navedeno je na Fejsbuku.

Tajna američka vazdušna baza, pod kodnim nazivom "Oblast 51", u državi Nevada, za koju se navodi da je prošla kroz dosta tehničkih promena, godinama je bila magnet za sve vrste teoretičara zavjere i lovaca na vanzemaljce.

Pedesetih godina prošlog vijeka, SAD su počele da testiraju avion za izviđanje na visokoj nadmorskoj visini, i odmah su se pojavili izvještaji da je tamo viđen NLO.

Vlada SAD-a je 2013. godine priznala da ta tajna baza ima veze sa obavještajnim djelatnostima, nakon zahtjeva na osnovu slobode informacija, upućenog 2005. godine.

Smatra se da je baza zadužena za razvoj špijunske tehnologije za CIA, koja se nerijetko povezuje sa dizajnom vanzemaljskog svemirskog broda, tako da teoretičari zavjere i dalje tvrde da je to mjesto gdje se već nalaze ili će biti smješteni NLO, ako slete na Zemlju.

Nivo obezbjeđenja na tom području nije uplašio lovce na vanzemaljce. U januaru ove godine, službenici Nacionalne bezbjednosti Nevade pucali su na čovjeka koji je vozilom pokušao da uđe u čuvanu oblast.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније