Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Index.hr, objavila B.B. ]

17. 07. 2019. 22:14 >> 22:14

NEOBIČNO UPOZORENJE

Droga iz WC šolja dospije i do životinja

Policija u Tenesiju, okrugu u istoimenoj američkoj saveznoj državi, zamolila je stanovništvo da ne baca drogu u klozetske šolje, jer na taj način droga dospijeva do vještačkih jezera, pa tek onda u rijeke, a na tim jezerima žive patke, guske, ali i aligatori koji pod uticajem droge mogu postati opasni za okolinu.

Upozorenje je izdano protekli vikend nakon pretresa doma jednog osumnjičenog, koji se na brzinu pokušao riješiti metamfetamina puštanjem vode iz vodokotlića.

"Molimo vas da ne bacate drogu u klozetske šolje", poručila je policija gradića Loreta na svojem Tviter računu.

"Kada bacate neke stvari u kanalizaciju, morate znati da one, prije nego što se vrate u rijeke, završavaju u našim vještačkim jezerima. Patke, guske i ostale ptice najčešće koriste ova jezera, a mi pritom strahujemo kako bi se te životinje ponašale kad bi se nagutale metamfetamina. Istovremeno bismo u rijekama uskoro mogli imati drogirane aligatore", stoji u saopštenju policije.

Upozorenje policije iz Loreta potaknulo je korisnike društvenih mreža na brojne šaljive komentare.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније