Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

30. 07. 2019. 09:30 >> 09:37
1

SUVENIR IZ KUVAJTA

Amerikanac ponio na put raketni bacač

Obezbjeđenje na jednom američkom aerodromu blizu Vašingtona našlo je u koferu koji je predao jedan putnik raketni bacač za koji je vlasnik rekao da je "suvenir iz Kuvajta".

Raketni bacač konfiskovan je rano juče na međunarodnom aerodromu Baltimor-Vašington, na jedan sat od glavnog grada SAD, rekla je noćas portparolka američke savezne agencije zadužene za bezbjednost saobraćaja (TSA).

Vlasnik trofejnog bacača, Teksašanin, rekao je da je "donio suvenir iz Kuvajta. Možda je trebalo umjesto toga da izabere privezak za ključeve", dodala je portparolka na Tviteru.

Prema saveznoj agenciji čovjek je objasnio vlastima da je po profesiji vojnik.

"Na sreću taj predmet nije ispravan, ali je ipak konfiskovan i predat vatrogascima", navela je agencija TSA u saopštenju.

Vlasniku je dozvoljeno da nastavi put i ode na svoj drugi let.

Po objavljenim slikama, izgleda da se radi o raketnom bacaču "Grifin", "preciznom oružju koje izaziva malo kolateralne štete" - kako ga reklamira proizvodjač, američki "Rajteon".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније