Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Klix.ba, objavila B.B. ]

24. 08. 2019. 18:44   >>  18:47

NASA-INO PRIZNANJE BENDU

Roling Stonsi dobili kamen na Marsu

NASA je odala priznanje legendarnom bendu "Roling Stons" i po njemu nazvala kamen na Marsu, koji je svemirska sonda "InSight" snimila kako se kotrlja po površini te planete, objavio je Mail Online.

NASA je kamen nazvala "Rolling Stones Rock".

Holivudska zvijezda Robert Dauni Junior prvi je objavio vijest o tome. On se popeo na binu na stadionu "Rose Bowl" u Pasadeni u Kaliforniji samo nekoliko trenutaka prije nego što su na binu izašli genijalni Stonsi predvođeni Mikom Džegerom.

"Dio povelje NASA-e je dijeliti naš rad s različitom publikom, a kada smo čuli da će Stonsi biti u Pasadeni, odavanje priznanja njima činilo se kao zabavan način da dopremo do obožavatelja širom svijeta", izjavila je Lori Glaze iz NASA-e.

Mik Džeger je iskoristio trenutak između pjesama da publici kaže da je NASA Stonsima dala nešto o čemu su oduvijek sanjali, a to je njihov vlastiti kamen na Marsu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније