Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: RTS, Objavio: I. P. ]

26. 09. 2019. 09:27 >> 09:27
2

PRIVEO GA FBI

Dva puta pustio vodu u avionu, pa uhapšen

Dva muškarca islamske vjeroispovesti zahtijevaju od američkog ministarstva za saobraćaj da istraži zašto su Amerikan erlajns i regionalni avio-prevoznik Mesa erlajns pozvali službenike FBI da ih ispitaju. Prekršaj je uključivao to što je jedan od dva muškarca pustio vodu u toaletu - dva puta.

Isam Abdula i Abderaof Alkavaldeh ispričali su za medije šta se desilo na avionu 14. septembra, uoči polijetanja iz Birmingema u Alabami. Poznavali su se, ali su putovali odvojeno.

Nakon što su se pozdravili u avionu, posada letjelice obavijestila je putnike da je let otkazan. Abdula je otišao u toalet, a kada je izašao uhvatio je na djelu jednu od stjuardesa koja je prisluškivala.

Poslije toga putnici su obaviješteni da je let otkazan i da treba da se ukrcaju na drugi avion. Dok su Abdula i Alkavaldeh napuštali avion, agenti FBI-ja su im prišli i odveli Abdulu u prostoriju za ispitivanje.

Tokom razgovora, agent FBI-ja mu je otkrio da su ih pozvali članovi posade, jer se nijesu osjećali bezbjedno da lete sa njima dvojicom u avionu.

"Stjuardesa je prijavila agentu da sam dva puta pustio vodu. Koliko ja znam, puštanje vode nije zabranjeno u ovoj zemlji“, rekao je Abdula novinarima.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније