Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ B92.net, objavila B.B. ]

30. 09. 2019. 23:10 >> 23:10

HAPŠENJE U ITALIJI

Kuvar dilovao drogu, ili eksperimentisao sa ukusima

Sicilijanski kuvar uhapšen je zbog sumnje da je prodavao drogu, nakon što je policija pronašla kanabis u njegovom domu, prenose italijanski mediji.

Kuvar Karmelo Kjaramonte posjedovao je dvije velike stabiljke marihuane i kilogram indijske konoplje, navodi policija.

Vino sa ukusom kanabisa, masline, kafa i tuna su takođe pronađeni i zaplijenjeni u njegovoj kući u Katanji, na istoku Sicilije. Kuvar je navodno rekao policajcima da je samo "isprobavao nove ukuse".

Kjaramonte je opisao sebe kao "konsultanta u oblasti agro-hrane kuhinje trećeg milenijuma", navodi italijanski list "Sićilja".

Pedesetogodišnji kuvar, koji živi u selu Trekastanji u podnožju Etne, pušten je na slobodu i čeka suđenje. Poznat kao poznavalac sicilijanske kuhinje, Kjaramonte radi kao kuvar u restoranu hotela "Katan Palas" u Katanji.

Kako je navedeno na njegovom vebsajtu, Kjaramonte kuva po "ukusu mediteranskih naroda", koristeći "aromatične nijanse".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније