Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Beta ]

08. 10. 2019. 22:55 >> 22:54

JAPANSKI BIZNISMEN

Izašao da puši pa mu oteli sat od 800.000 €

Jednom Japancu su u luksuznoj četvriti u Parizu oteli sat vrijednosti procijenjene na gotovo 800.000 eura, saznaje se danas iz policijskih izvora.

Tridesetogodišnji japanski biznismen ostao je bez sata kada je u ponedjeljak uveče izašao da puši ispred luksuznog hotela gdje je odsjeo.

Prišao mu je neki čovjek i zatražio mu cigaretu, prenosi jedan od izvora potvrđujući informaciju lista Parizijen (Le Parisien).

Nepoznati čovjek je tada zgrabio Japanca za ruku, oteo mu sat i pobjegao.

Sat marke "Rišar Mil" (Richard Mille), model "Turbijon dajamond tvister" (Tourbillon Diamond Twister) na onlajn vodiču za kupovinu satova procijenjen je na 768.000 eura.

U bjekstvu je lopovu ispao mobilni telefon.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније