Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Objavila: M.M.Lj. ]

14. 10. 2019. 23:31 >> 23:26

I NASILNE SADRŽAJE

Jutjub blokirao kanale "učitelja zavođenja"

Jutjub (YouTube) je nedavno izbrisao veliki broj snimaka i kanala tzv. učitelja zavođenja, koji muškarce uče kako da zavedu žene. Takođe, tri kanala su ukinuta zbog nasilnog seksualnog sadržaja, piše BBC News.

U nedjelju je YouTube uklonio više od stotinu videozapisa zbog kršenja njegovih pravila o golotinji i seksualnom ponašanju.

Kanali blokirani u četvrtak pripadali su tzv. "pick-up umjetnicima" sa adresom u Australiji, Velikoj Britaniji i Litvaniji i imali su 80.000 pretplatnika zajedno. Preostale naloge koji su blokirani vodili su muškarci iz SAD-a.

U objašnjenju platforme Jutjub zašto je došlo do blokiranja navedeno je da su kanali primili tri upozorenja prije ukidanja računa.

"Jutjub strogo zabranjuje eksplicitni seksualni, grafički ili uznemiravajući sadržaj i pregledavamo i poduzimamo mjere o ovom problemu. Ništa nije važnije od zaštite sigurnosti naše zajednice i nastavićemo da pregledamo i usavršavamo iskustva naših korisnika", stoji u saopštenju Jutjuba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније