Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Beta, objavila B.B. ]

29. 11. 2019. 09:25 >> 09:42

U PONUDI SOTBIJA

Naočare Lenona i kazna za parkiranje Ringa stara na aukciji

Okrugle naočare za sunce Džona Lenona i kazna za parkiranje Ringa Stara, koje je čuvao bivši vozač "Bitlsa", biće u ponudi aukcijske kuće Sotbi iduće nedjelje.

Bivši vozač članova legendarne britanske grupe, Alan Hering, kaže da je odlučio da se odvoji od ovih predmeta i da sačuva samo "sjećanja".

Kazna za nepropisno parkiranje u iznosu od dvije funte, ispisana na ime bubnjara grupe u aprilu 1969, danas se procjenjuje na oko 1.500 funti (1.769 eura).

Par oštećenih "lenonki", tipa naočara koje su bile dio imidža Džona Lenona od 1960-tih do njegove smrti, zaboravljene na zadnjem sjedištu mercedesa 1968, takođe će se naći na internet aukciji Sotbija.

Onlajn prodaja biće organizovana od 6. do 13. decembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније