Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

18. 02. 2013. 11:04   >>  11:00 1

KAD SE SRETNU

"Slučajni" blizanci

Ne postoje dvije identične osobe, ali zato postoji velika vjerojatnoća da negdje na svijetu postoji neko ko vam izuzetno liči, a da pritom nijeste uopšte u srodstvu.

 

 

Takođe,postoji velika vjerovatnoća  da tu osobu nikada nećete sresti, a kamoli upoznati. Ipak, neki su bili veće "sreće" pa ih je sudbina spojila s njihovim dvojnicima i tako omogućila dokazivanje početne konstatacije, ali i priliku za zanimljivu priču. 

Među "blizancima" bez krvne veze našle su se tako Aujie Smit i Kristal Garsia koje su se prvi put susrele u prodavnici u kojoj je Kristal radila:

"Pomagala mi je da pronađem haljinu, a ja nijesam mogla da  prestanem da zurim u nju", ispričala je Aujie, a Kristal dodala: "Nije mi bilo jasno zašto zuri u mene".

Slučajni su dvojnici i Francisko Kostela i Džoš Korigan koji rade u istoj kompaniji, a svaki dan nose i iste uniforme, slučajno su kupili i iste okvire za naočare. Ipak, njih  dvojica bili su posljednji koji su uočili sličnost, nakon što su im kolege na to ukazali: "Nijesam primijetio da ličim na njega", izjavio je Džošh. 

A kao treći par u emisiji "Insajd Edišn"(Inside Edition), pojavile su se Jasmin Tanski i Medi Les koje su obje studentikinje na Univerzitetu u Južnoj Kaliforniji.

"Kad sam je ugledala kako radi na prijemu, odmah sam pomislila da je to moja blizanakinja!", izjavila je Jasmin.

Sva tri para susrela su se za fotografisanju za novu knjigu Franciosa Brunellea, koji je fasciniran temom i upravo je ovakve slučajeve tražio u čitavom svijetu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније