Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Klix.ba, Objavila: J.B.Č. ]

05. 02. 2020. 08:14   >>  08:26

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA

Na adresu mu greškom stiglo 55.000 primjeraka istog pisma

U saveznoj američkoj državi Ohajo desila se nesvakidašnja situacija. U poštu u gradiću Tvinsburg greškom je poslato 55.000 kopija pisama adresiranih na jednu osobu.

Dan Cain, čovjek na kojeg su adresirana pisma, opisao je čudnu i pomalo šokantnu situaciju kada je ugledao toliko pisama.

Kako piše CNN, kada je ušao u prostorije da provjeri svoju poštu, u 79 poštanskih sandučića nalazilo se po 700 primjeraka istih pisama. Cain je rekao da je očekivao odgovor od Studentske organizacije "College Avenue" da potvrde da su dobili uplatu školarine za njegovu kćerku, međutim, kako je ispričao, očekivao je jedno, a ne 55.000 pisama.

"Bio sam šokiran. Pomislio sam da se neko šali sa mnom. Pitao sam se ko može ovako pogriješiti", ispričao je.

Iz američke pošte su naveli kako to nije uobičajeno.

"55.000 pisama koje je primio samo jedan čovjek u Tvinsburgu, Ohajo, nije nešto što se često viđa", rekla je portparolka pošte Nadia Dhalai i dodala: "Ipak, poštanska služba posvećena je pružanju najbolje usluge korisnicima, tako da svaki komad pošte koji primimo bude njima dostavljen".

Osim greške u broju pisama, Studentska organizacija je pogrešno navela i cifru školarine koja je uplaćena jer su je izračunali na osnovu pogrešnog procenta.

Organizacija se izvinila i obećala da će poslati ispravljenu i tačnu verziju pisma, a Cain se našalio kako se nada da će ovaj put stići samo jedna koverta.

"Nadam se da se ovo više neće ponoviti jer bih onda svu tu pošiljku vratio pošiljaocu", rekao je Cain.

Cain je u dva navrata nosio beskorisnu gomilu pisma kući za koja se vjeruje da su kompaniju koštala hiljade dolara. Da je kompanija upotrijebila popust na ovoliku količinu od 18 i 20 centi za pismo, koštalo bi ih i 11.000 dolara za slanje 55.000 pisama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније