Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Beta ]

25. 07. 2020. 23:30 >> 23:31

OBORIO REKORD

Norvežanin pjevao Elvisove pjesme 50 sati

Norveški imitator Elvisa Prislija oborio je danas svjetski rekord jer je pjevao pjesme slavnog Elvisa više od 50 sati, a muzički maraton je prikazan uživo na internetu.

Kjel Elvis, ili Kjel Hening Bjornstad pjevao je Elvisove pjesme tačno 50 sati, 50 minuta i 50 sekundi. Oborio je dosadašnji svjetski rekord zapisan u Ginisovoj knjizi rekorda. Prije 16 godina taj rekord je postigao Njemac Tomas Getje. Norvežanin je pjevao duže sedam sati.

"To neću više nikad ponoviti", rekao je norveški Elvis koji je počeo da pjeva u četvrtak u 8.00 po lokalnom vremenu u jednom baru u Oslu. Bio je obučen kao kralj rokenrola.

Menadžer norveškog imitatora rekao je da su ljekari preporučili da ne pije mnogo kafe kako bi ostao budan tokom dvije noći. Umjesto toga, pjevač je uzimao voće i razne čokoladice i tako je ostao budan i sačuvao glas koji je ipak pred kraj bio sve više promukao.

Norvežanin (52) privukao je svjetsku pažnju 2003. kada je pjevao tokom 26 sati. On je sada na internetu uputio apel za prikupljanje novca za pomoć izgradnji bolnica u Mjanmaru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније