Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila: M.M.Lj. [ Klix.ba ]

11. 08. 2020. 18:23   >>  18:25 3

U NJEMAČKOJ

Uginula najstarija ženka lenjivca na svijetu

Najstarija ženka lenjivca na svijetu pod imenom Paula eutanizirana je u zoološkom vrtu u istočnom njemačkom gradu Haleu, kazala je portparolka Karolina Albig.

Paula je prema pisanju stranih medija dugo bila bolesna, a nedavno je napunila 51 godinu. Proteklih nekoliko dana odbijala je hranu i patila od dijareje, piše The Canadian News.

"Nije htjela da nam priđe ni kada smo joj nudili poslastice koje u uobičajenim okolnostima jako voli", rekla je Albig, dodavši da je odluka o eutanaziji životinje donesena u četvrtak.

Paula je u Hale stigla iz Južne Amerike 1971. kad su joj bile dvije godine.

Prošle godine uvrštena je na popis Guinesovih svjetskih rekorda kao najstariji poznati lenjivac na svijetu. Stručnjaci kažu da bi u ljudskim mjerama njena dob bila najmanje 90 godina.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније