Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

14. 08. 2020. 09:01 >> 09:11

U VELIKOJ BRITANIJI

Održan koncert uz pridržavanje fizičke distance

U Njukaslu je otvorena prva lokacija na kojoj će se održavati koncerti uz pridržavanje mjera fizičke distance, piše Variety. Prvi koncert održan je ove sedmice, a u najavi je još nekoliko svirki koje će biti održane u narednom periodu.

Prvi koncert održan je u utorak naveče, a nastup Sama Fendera gledalo je 2.500 ljudi. Stajali su u grupama na 500 zasebnih platformi, na sigurnoj udaljenosti jedni od drugih.

Od konobara i zaštitara se tražilo da nose maske i pridržavaju se fizičke distance.

"Nedostajaće mi gužva na koncertima, ali stvari će se nekada vratiti u normalu. Nadam se da će se to dogoditi uskoro. Drago mi je što smo našli način da okupimo ljude i održimo koncert. Isto tako se nadam da ćemo nastaviti organizovati ovakve stvari i u narednom periodu", istakao je Fender nakon svog nastupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније