Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Klix.ba, objavila B.B. ]

16. 09. 2020. 10:01   >>  10:09

AUKCIJA U LOS ANĐELESU

Vilu Elvisa Prislija nude za 30 miliona dolara

Luksuzna vila sa sedam spavaćih soba u Los Anđelesu, u kojoj je sedamdesetih godina živio kralj rokenrola Elvis Prisli, na prodaji je za gotovo 30 miliona dolara.

Vila iz 1930. godine na Monovil Drajvu u Holmbi Hilsu stavljena je na prodaju prije dvije sedmice po cijeni od 20 miliona dolara, uz susjednu parcelu za još 9,3 miliona dolara, potvrdila je portparolka agencije "Hilton & Hyland" koja vodi prodaju.

Detalji prodaje još nijesu zabilježeni u evidenciji nekretnina, ali vjeruje se da će vila pripasti Rajanu Hekmatu i Jasmin Larian, vlasnicima modnog brenda Cult Gaia.

Veliko imanje u Los Anđelesu bilo je posljednji dom koji je Prisli dijelio sa svojom suprugom Prisilom i njihovom kćerkom Lisom Mari, prije nego su se razveli 1973. godine.

Vila je "pretrpjela" brojna renoviranja i dogradnje kroz godine zbog čega danas odiše mješavinom arhitektonskih stilova, piše Mansion Global. Uz vilu je smješten i ribnjak s tradicionalnom japanskom čajnicom.

Prisli je takođe potrošio desetine hiljada dolara na uređivanje vile, od izbijanja prozora u dnevnoj sobi radi postavljanja francuskih vrata, do preuređivanja kuhinje i kupaonice.

Ovo nije jedina vila u Los Anđelesu u kojoj je Prisli živio s porodicom. On je takođe živio u modernijoj vili koja je prošle godine prodata za 25,5 miliona dolara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније