Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Super žena, B92 ]

22. 09. 2020. 23:50 >> 23:47
1

NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE

Prepoznajete li ovu skandal-majstor pjevačicu?

Majli Sajrus nastavlja da podiže temperaturu na Instagramu u još jednom crno-prozirnom izdanju sa mrežicom na kosi.

Ali kao i obično, Majli je pretvorila nešto što je naizgled svakodnevica u još jedno vrelo izdanje koje se bombastično proširilio u nedjelju uveče, povodom njenog nastupa ovog vikenda na 10. godišnjem muzičkom festivalu iHeartRadio.

Na najnovijim slikama, Miajli (27) leži na crvenom satenskom krevetu, sa raskočnim uglavljem u obliku srca i pokrivačem u gepard šari.

Pjevačica hita "Midnight Sky" ima na sebi ima crni grudnjak i prozirne čarape sa šljokicama, uparene sa odgovarajućim operskim rukavicama.

A la Madona iz ranih 80-ih, Sajrus nosi puno srebrnih narukvica i prstenova preko rukavica, uparene sa krstom oko vrata i nekoliko visećih minđuša.

Ali bez sumnje, u centru pažnje bila je Majlina frizura iz koje vire plavi uvojci smješteni u mrežici za kosu.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније