Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ B92 ]

28. 09. 2020. 11:36   >>  11:35

MILION PRATILACA ZA NEPUNIH PET SATI

Dejvid Atenborou oborio rekord Dženifer Aniston

Dejvid Atenborou, čuveni britanski prirodnjak i voditelj postavio je novi rekord skupljanja pratilaca na Instagramu.

Naime, ser Dejvid Atenborou (94) koji se pridružio Instagramu prije samo nekoliko dana, prvih milion pratilaca skupio je za četiri sata i 44 minute i time srušio rekord glumice Dženifer Aniston koja je u oktobru prošle godine skupila miliona prijatelja za pet sati i 16 minuta.

Slavni televizijski voditelj i prirodnjak otvorio je u četvrtak profil na Instagramu, rekavši kako je odlučio da koristi tu društvenu mrežu da bi pomogao "svijetu u nevolji".

"Odlučio sam se na taj korak, da istražim novi oblik komunikacije jer je, kao što svi znamo, svijet u nevolji", rekao je Atenborou u videu na Instagramu.

"Kontinenti gore, lednici se tope, koralni grebeni umiru, ribe nestaju iz naših okeana. Ta lista ide dalje. Ali znamo šta treba učiniti u vezi s tim. Idućih nedjelja objavljivaću poruke kako bih objasnio koji su problemi i kako ih možemo rešiti", rekao je on.

Profilom upravljaju producenti njegovog nedavnog filma "Život na našoj planeti" koji iduće nedjelje stiže u bioskope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније