Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

15. 10. 2020. 10:49 >> 10:48

NOVA PONUDA

Večera u avionu od 400 eura

Aviokompanija „Singapur Erlajns“ ponudila je ljubiteljima putovanja izlazak u neobičan restoran. Avion tipa A380 privremeno je postao ugostiteljski objekat, a cijena večere je oko 400 eura.

Iz kompanije "Singapur Erlajns" naveli su da su sve „karte" za večeru rasprodate za manje od pola sata. Avion tipa A380, jedan od najvećih putničkih aviona, 24. i 25. oktobra postaće restoran.

Zbog smanjenog broja letova usljed pandemije koronavirusa, mnoge kompanije u Australiji, Japanu i Tajvanu nude „letove bez odredišta", odnosno let sa polijetanjem i slijetanjem na istom aerodromu.

Kompanija u Singapuru ponudila je restoran u avionu sa 900 sjedišta. Najskuplja večera predviđena je za prvu klasu, a na meniju će biti četiri različita jela.

Tokom večeri biće poštovane sanitarne mjere tako što će neka sjedišta biti prazna.

Za one koji žele da "putuju" bez izlaska iz kuće, predviđeno je i večera na kućnu dostavu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније