Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Klix.ba ]

22. 10. 2020. 09:07 >> 09:06
1

TRAŽENJE PARTNERA

"Facebook Dating" konačno dostupan u Evropi

"Facebook Dating", Facebookov adut u borbi s Tinderom i drugim dating aplikacijama, konačno je dostupan u Evropi nakon dugog odgađanja.

"Facebook Dating" je trebao debitovati u februaru za dan svetog Valentina, ali se to dogodilo tek sada.

"Dating" servis nudi iste mogućnosti u Evropi kao i u SAD-u, a koristi postojeći profil koji je korisnik kreirao na Facebooku kako bi pronašao potencijalne partnere.

Servis pronalazi osobe sa sličnim preferencama, po aktivnosti na Facebooku, grupama i eventima.

Servis se pojavljuje samo kao tab u Facebookovoj aplikaciji te je duboko integrisan s ostatkom proizvoda društvene mreže.

Profil može povlačiti "storyje" i fotografije s Instagrama, a mogu se uspostaviti i videopozivi iz prozora za "chat". Takođe, "Secret Crush" opcija analizira prijatelje s Instagram i Facebook profila tražeći potencijalne partnere.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније