Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Klix.ba ]

27. 10. 2020. 23:47   >>  23:51

DOGOVOR KOMPANIJA

Kupovina BMW i preko interneta

Njemački proizvođač automobila BMW sklopio je strateško partnerstvo sa kineskim tehnološkim džinom Alibabom.

Partnerstvo predviđa saradnju na brendiranju, marketingu, uslugama i informacionoj tehnologiji.

Cilj partnerstva je sprovođenje strategije digitalizacije u cijelom poslovnom procesu BMW-a koja bi trebalo da obuhvati i distributere, pokazuje memorandum o razumijevanju.

BMW će tako postati prvi proizvođač automobila koji će koristiti Alibabin poslovni operativni sistem (ABOS), a dvije kompanije će zajednički pokrenuti i prvo internet preduzeće za prodaju i usluge.

Kupci će ubuduće putem interneta moći da kupuju BMW i MINI vozila i rezervišu usluge probne vožnje, popravke i održavanja, a uz podršku sistema ABOS njemački proizvođač i njegovi ovlašćeni distributeri će ubrzati i digitalnu transformaciju mreže u Kini.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније