Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ klix.ba ]

05. 12. 2020. 11:00 >> 11:00

VINSLET, ŠERCINGER...

Slavni u Holivudu prodaju luksuzne vile

Nakon Elen Dedženeris, Nikol Šercinger, Vinone Rajder i mnogih drugih, svoj penthaus u srcu Njujorka prodaje i Vinslet.

Malo je onih koji ne bi istog trena uselili u ovaj raskošan dvoetažni penthaus s izlazom na krov koji pripada Vinslet. Popularna 45-godišnja zvijezda "Titanika" nekretninu je kupila 2004. godine, no sada nakon 16 godina lijepa oskarovka odlučila je da je vrijeme da se pozdravi s njom, piše Variety.

Luksuzni stan veličine 280 metara kvadratnih smješten je u njujorškom naselju Čelsi i ima četiri spavaće sobe i isto toliko kupatila, a jedna od prednosti ove nekretnine je privatni balkon na krovu zgrade koju je glumica pretvorila u svoju malu oazu mira u srcu gradske džungle.

Novi vlasnik uživaće u prostranom "open space" prostoru koji spaja dnevni boravak, kuhinju i trpezariju, što je danas postalo najvažnije prilikom kupnje nekretnine.

Svaki kutak stana uređen je vrlo minimalistički i prema aktuelnim trendovima u uređenju interijera, a plus je i veliki broj prozora u svim prostorijama, zahvaljujući kojima je stan cijeli dan ispunjen prirodnim svjetlom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније