Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Klix.ba ]

27. 12. 2020. 15:17 >> 15:17
1

OBARA REKORDE

Videoigra "Among us" najpopularnija ikad

Sve popularnija multiplajer igra "Among Us" oborila je mnoge rekorde u novembru, te je postala prva videoigra u istoriji koju je u jednom mjesecu igralo više od pola milijarde ljudi.

Podatke o popularnosti igrice, kada je u pitanju novembar, objavila je analitička stranica Superdata.

Stranica tvrdi da je "Among Us" najpopularnija igra ikad napravljena, barem kada govorimo o statistici broja igrača na mjesečnoj bazi. Kada je riječ o podjeli po platformama, 97% igrača igralo je ovu videoigru na mobilnim telefonima, dok je tek tri odsto igru odlučilo da igra na računarima, što i ne čudi s obzirom na to da se PC verzija ove igre plaća.

Uspjeh igre je još veći ukoliko se u obzir uzme činjenica da ju je napravio tim "Innersloth" koji ima svega tri člana.

Igru je skoro dvije godine igrao samo mali broj ljudi, a tim koji ju je napravio ozbiljno je razmišljao o tome da napusti cijeli projekt, jer nijesu imali apsolutno nijedan razlog da ulažu novac u dalji razvoj igre.

Ipak, koronavirus i izolacija natjerali su i određene streamere da igraju videoigre poput ovih, a nakon njih ubrzo su i ostali ljubitelji videoigara počeli igrati Among Us, što je igri donijelo naglu popularnost i rast.

Zbog potražnje, "InnerSloth" je odlučio da nastavi rad na ovom projektu, te će se u narednom periodu videoigri dodati novi sadržaji uključujući i novu mapu na kojoj će biti postavljeni i novi zadaci.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније