Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

25. 01. 2021. 08:26   >>  08:26 1

NAJBOLJI PRIJATELJ

Pas danima čekao vlasnika ispred bolnice

Dobro znanu poslovicu da je pas najbolji čovjekov prijatelj u svakom smislu je opravdao odani pas Boncuk iz Turske koji je šest dana ispred bolnice čekao svog oboljelog vlasnika.

Kada je 14. januara Cemal Senturk vozilom hitne pomoći prebačen u bolnicu Medical Park u Trabzonu, Boncuk je pobjegao iz njegovog stana i pratio ga je. Svaki dan je strpljivo čekao da njegov vlasnik izađe iz bolnice.

Bolničko osoblje obavijestilo je Senturkovu porodicu o tome da Boncuk čeka ispred bolnice nakon čega su ga vratili kući. Ipak, pas je ponovo uspio da pobjegne i vrati se pred bolnicu gdje je šest dana čekao vlasnika, rekao je direktor bolnice Medical Park Murat Ercan. Bolničko osoblje svakodnevno je hranilo psa i brinulo o njemu, baš kao i o njegovom vlasniku.

Kako bi pokušao da utješi psa, Senturk je svaki dan tokom boravka u bolnici komunicirao s Boncukom kroz prozor. Njih dvojica inače su zajedno već devet godina.

Kada je konačno otpušten, Senturk se s Boncukom susreo na kapiji bolnice, a emotivnom susretu svjedočili su brojni medicinari i prolaznici.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније