Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Index.hr ]

30. 03. 2021. 09:31 >> 09:31

ITALIJANSKA POLICIJA

Mafijaša bjegunca otkrili uz pomoć njegovog Youtube kanala

Italijanska policija uspjela je da pronađe traženog pripadnika zloglasne mafijaške organizacije Ndrangheta, a u tome su karabinjerima pomogle kuvarske emisije koje je mafijaš objavljivao na You Tubeu.

Potraga za mafijašem traje još od 2014, objavila je italijanska policija u ponedjeljak. Traženi okrivljenik je prebjegao u Dominikansku Republiku, gdje je bio poznat samo pod imenom Mark.

Istražitelji su ga dugo i bezuspješno tražili, jer se u svakodnevnom životu vješto krio. No, napravio je kobnu grešku kad je sa suprugom napravio kanal na You Tubeu u kojem se bavio kuvanjem italijanskih specijaliteta.

Iako nikada nije pokazivao svoje lice, policija ga je prepoznala prema tetovažama koje su bile vidljive.

"Ljubav prema italijanskoj kuhinji omogućila nam je da slijedimo tragove ostavljene na internetu i društvenim mrežama", stoji u saopštenju italijanske policije.

Policija Dominikanske Republike je prošlu srijedu uhapšila bjegunca u operaciji vođenoj uz pomoć Interpola, a u ponedjeljak je ponovno stigao na italijansko tlo sletjevši na aerodrom u Milano.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније