Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

20. 04. 2021. 15:47 >> 15:49

U ŽALOSTI

Kraljica Elizabeta bez rođendanske proslave

Kraljica Elizabeta svoj 95. rođendan ove godine neće slaviti zbog smrti svog supruga princa Filipa.U Britaniji se decenijama unazad tradicionalno obilježava kraljičin rođendan 21. aprila.

Kraljica i članovi kraljevske porodice obilježavaju svoje rođendane u krugu porodice, a fotografije dijele sa javnošću. Ove godine proslava će izostati.

Oo će biti prvi rođendan kraljice Elizabete nakon smrti njenog supruga, koji je sahranjen u kapeli Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor. Princ Filip preminuo je u 99. godini.

Mediji navode da će princ Hari, koji se prvi put poslije više od godinu dana iz Kalifornije vratio u Ujedinjeno Kraljevstvo, da bi prisustvovao sahrani svog djeda, produžiti boravak zbog kraljičinog rođendana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније