Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ klix.ba ]

06. 06. 2021. 10:27   >>  10:28

DETALJI NEPOZNATI

Markl otkazala sve obaveze zbog trudnoće

Megan Markl otkazala je sve obaveze zbog problema u trudnoći sa drugim djetetom, pišu britanski mediji. Nakon što je prošlo ljeto izgubila bebu, odlučila je da rizik smanji na minimum.

Bivša zvijezda serije "Suits" sa princom Harijem već ima sina Arčija Harisona.

Par se trudi detalje o trudnoći držati u privatnosti zbog čega nije poznato kada bi njihova kćerka mogla doći na svijet.

Britanski mediji, prije svih InTouch magazin, navode kako vojvotkinja od Suseksa teže podnosi ovu trudnoću uz nesanicu, brojne mučnine i glavobolje zbog čega je otkazala sve profesionalne obaveze.

Prethodno su Vanity Fair i Page Six najavili da su i Megan i Hari planirali da uzmu prodiljski dopust kako se kraj trudnoće približava i kako bi se po rođenju djeteta mogli maksimalno posvetiti porodici.

Nakon što su odstupili od titula starijih članova kraljevske porodice, u martu 2020. godine preselili su se u Kaliforniju, a upravo im ovo odstupanje dozvoljava da informacije o trudnoći i porodičnom životu drže u tajnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније