Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

23. 02. 2013. 10:48   >>  10:44

ODJAVA

VIDEO: Proslavila ga mimika

Novinar Gustavo Almodovar nije se proslavio svojim reporterskim radom, ali zato je njegova odjava postala pravi hit na internetu.

 

 

Na "Jutjubu" se pojavila kompilacija završetaka reportaža Gustava Almodovara, koja pokazuje da bi se svaki put odjavljivao potpuno identičnom mimikom lica i intonacijom u trenutku izgovaranja svog imena i prezimena. 

Samo nekoliko dana nakon što je objavljena, postala je hit na "Jutjubu" i dosada je prikupila blizu milion i stotinu dvadeset hiljada pregleda,(u trenutku opostavljanja ove priče).

Gustavo Almodovar  je za "Jahu njuz" ispričao da nije siguran da njegova priča zaslužuje toliku pažnju.

"Osim što me prijatelji i kolege zadirkuju oko videa, ništa se nije pretjerano promijenilo u mom životu. To je kao žvakaća guma. Ljudi je žvaču neko vrijeme, bace je i nastave dalje sa životima".

Ipak, 46-godišnji Almodovar, koji sad radi kao brend menadžer u bolnici u Orlandu, pojasnio je da pozdrav nije osmislio sam:

"Krajem '90-ih na KCBS-u je radio voditelj koji se predstavljao sličnim baritonskim tonom, ali nije dizao obrvu niti okretao glavu", objasnio je.

 


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније