Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

25. 02. 2013. 10:51 >> 10:49

NOVO

Aplikacija za tehnološki potkovane mladence

"Veding parti" (Wedding Party) je izvrsna aplikacija za mladence koji u vjenčanje žele da uključe i svoje goste ili koji zbog štednje ne mogu sebi da priušte profesionalnog fotografa.

 

 

 

Jedna od najvažnijih stvari koju mladenci moraju odabrati za svoje vjenčanje je dobar fotograf.

Međutim, često na te fotografije mladenci moraju da čekaju nedjeljama. Ponekad i mjesecima. Stoga ne čudi da mladenci nakon vjenčanja do fotografija pokušavaju  da dođu kod svojih gostiju.

S pojavom mobilnih uređaja s kamerama, fotografisanje vjenčanja iz perspektive gosta postalo je lakše nego ikad, a aplikacija "Veding parti" (Wedding Party) omogućava gostima da stvaraju foto album uživo s vjenčanja.  

Dostupna za "Ajfon" (iPhone) i u beta verziji s ograničenim opcijama za Android, "veding parti" povezuje pripreme za vjenčanje, sam događaj, ali i ono nakon vjenčanja. 

Na web stranicama" Wedding Party-a" budući mladenci mogu da prilagode osnovnu aplikaciju sebi i potom link na njihovu verziju aplikacije da pošalju svim gostima. 

Nakon instalacije aplikacije gosti se mogu upisati u digitalnu knjigu gostiju, objavljivati fotografije srećnog para koje se mogu pregledati na njihovoj stranici na "Veding partiju" ili na "Fejsbuku", organizovati vremensku crtu od upoznavanja do vjenčanja, pa čak i oko samog vjenčanja, označavati goste na fotografijama i komentarisati objavljene fotografije. 

Iako je teško zamisliti da će gosti masovno koristiti ovu aplikaciju i objavljivati fotografije, umjesto da se zabavljaju s mladencima, ovakav foto album može biti čak i zanimljiviji od zavničnog.

Fotografije vjerojatno neće biti profesionalno kvalitetne, ali će možda uhvatiti trenutke koje zvanični fotograf ne stigne ili smatra da nijesu toliko bitni za album mladenaca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније