Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

27. 02. 2013. 22:38 >> 22:32

NESUĐENI MLADOŽENJA

Zakasnio pa se mlada udala za drugog

Što se sve može dogoditi mladoženji koji kasni na svoje vjenčanje poučno ukazuje naredna priča. Još ako je kašnjenje poduže…

Evo kako se jedno vjenčanje u Indiji završilo na neočekivan način - pošto je mladoženja uveliko kasnio, nestrpljiva nevjesta se udala za drugog.

Vjenčanje Džamila i Nagme je trebalo da se održi u subotu u 10.30 sati u Muradnagaru, u sjeveroistočnoj državi Utar Pradeš.

 

No, dugo čekanje mladoženje, koji je kasnio više od sedam i po sati, natjeralo je iznerviranu mladu  da promijeni plan i da "neotesanom mladiću nađe zamjenu.

Kada je Džamil konačno stigao na svoje vjenčanje, njegova zaručnica i njena porodica nijesu krili bijes. Čak je i policija morala da interveniše da bi razdvojila zaraćene svatove.

Sve ipak nije bilo izgubljeno za Nagmu koja je bila čvrsto riješena da se uda, pa "kud puklo da puklo".

Mlada je rekla sudbonosno "da" drugom mladoženji kojeg su njeni roditelji izabrali u cijelom tom metežu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније