Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

01. 02. 2014. 23:45 >> 23:45

KROZ ŠTA JE PROLAZIO

Skok Felika Baumgartnera iz drugog ugla

Feliks Baumgartner je krajem 2012. godine oduševio svijet skokom sa ivice svemira postavši tako jedna od najvećih priča godine.

Novi video pokazuje kroz šta je Baumgartner prolazio tokom skoka koji mu je donio svjetsku slavu, a iz potpuno drukčijeg ugla imamo priliku da vidimo i nekontrolisano okretanje koje ga je zamalo koštalo života.

Iako su snimci iz Feliksove perspektive već ranije objavljeni, novi video je za manje od 24 sata prikupio preko milion pregleda.

Feliks Baumgartner je 14. oktobra 2012. godine skočio s 39 kilometara visine a tokom slobodnog pada probio je i zvučni zid.

Osim toga, Austrijanac je postavio još dva svjetska rekorda - ostvario je najviši let balonom i najviši skok padobranom.

Pogledajte ovaj skok iz Feliksove perspektive i približite se njegovom nevjerovatnom podvigu kao nikada prije.

(b92)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније