Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

11. 02. 2014. 12:19 >> 14:46

U VATIKANU

Papa na Dan zaljubljenih s hiljadama parova

Poglavar Rimokatoličke crkve, Papa Franjo, proslaviće Dan zaljubljenih sa hiljadama zaljubljenih parova.

 


Italijanski mediji pišu da će proslavi Dana zaljubljenih, u petak 14. februara, na Trgu Svetog Petra u Vatikanu, prisustvovati 25.000 ljudi.

Pored italijanskih parova, kojih će biti najviše, tu će biti i parova iz Sjedinjenih Američkih Država, Francuske, Španije i Azije, a proslavi će prisustvovati parovi iz 20 zemalja svijeta. Papa će se sastati i sa parovima, i tom prilikom odgovaraće na sva njihova pitanja koja budu imali.

Da bi prisustvovali proslavi, parovi moraju biti vjereni, i imati planirano vjenčanje za ovu godinu.

Do nekoliko dana unazad, broj prijavljenih parova iznosio je 17.000 i svečanost je bila planirana da se održi u salonu Nervi u Vatikanu. No kada je broj prijavljenih dostigao 25.000, odlučeno je da se svečanost održi na Trgu Svetog Petra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније