Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

02. 04. 2014. 12:17 >> 12:17

USIDRENA U LUCI

Jedna od najskupljih jahti u Marmarisu

Jedna od najluksuznijih jahti "Ice", ruskog biznismena Sulejmana Kerimova, usidrena je u turskom ljetovalištu Marmaris, na obalama Egejskog mora.

 

Jahta dugačka 90 metara, prije deset dana, usidrena je u luci u Marmarisu kako bi obavila redovno održavanje. Zvaničnici luke saopštili su da se u jahti nalazi samo osoblje, a u Marmarisu će ostati usidrena do maja. Nakon održavanja i točenja goriva u jahtu, Kerimov će sa suprugom doletjeti u Marmaris, nakon čega je planirano da plove južnim djelovima Egejskog mora.

"Ice" se nalazi među 100 najvećih i najluksuznijih jahti svijeta i u luci u Marmarisu privlači veliku pažnju kako mještana, tako i turista koji su došli na odmor.

Jahta vrijedna 160 miliona dolara, u more je prvi put spuštena 2005. godine, a na njoj se nalazi heliodrom sa helikopterom, sportski salon, radna soba, jacuzzi, te mnoge druge pogodnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније