Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

08. 03. 2013. 10:28 >> 10:22

FINANSIJSKA PODRŠKA

Demi Mur traži alimentaciju od Kučera

Glumica Demi Mur traži alimentaciju od bivšeg muža Eštona Kučera, po dokumentima o razvodu braka koji su podneseni sudu u Los Anđelesu.

 

Kučer, odnedavno zvijezda "Si-Bi-Es-ove" (CBS) televizijske serije 'Dva i po muškarca' koji je u njoj naslijedio Čarlija Šina, predao je zahtjev za razvod u decembru 2012. nakon više od godinu odvojenog života.

Kučer i Mur vjenčali su se 2005., a njihov je brak odmah postao tema za tabloide s obzirom na 16-ogodišnju razliku u godinama.

Traženje finansijske podrške od Kučera smatra se neobičnim potezom Demi Mur, koja je, tokom devedesetih godina, bila jedna od najbolje plaćenih glumica u Holivudu.

Nije poznato kolika je visina alimentacije koju Demi Mur traži

Podsjećamo,  Ešton Kučer, koji je zamijenio Čarlija Šina u hit komediji „Dva i po muškarca“, najplaćeniji je televizijski glumac u Americi. Bivši suprug Demi Mur je od maja 2011. do maja 2012. zaradio odličnih 24 miliona dolara. Po jednoj epizodi serije Kučer dobija 700.000 dolara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније