Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

11. 03. 2013. 22:24 >> 22:17

LAGALI NA SUDU

Bivši britanski ministar i njegova supruga po 8 mjeseci zatvora

Bivši britanski ministar energetike Kris Hejn i njegova bivša supruga Viki Prajs osuđeni su na po osam mjeseci zatvora zbog laganja na sudu.

 

58-godišnji Hejn je priznao da je zamolio Prajs da preuzme njegove bodove koje je dobio zbog prebrze vožnje 2003. godine. Priču je nakon raspada braka u javnost plasirala upravo 60-godišnja Prajs.

Sudija je iznoseći presudu rekao da je ,,Hun pao s velike visine", ali i da je rasplet događaja krivica isključivo njega i bivše supruge.

Nakon što je proglašen krivim, Hejn je podnio ostavku na mjesto poslanika u parlamentu. U Vladi je bio od maja 2010. do februara 2012. godine. On je uoči izricanja presude rekao da je njegov potez iz 2003. godine prerastao u masivan i katastrofalan niz posljedica za njegovu porodicu, karijeru i sve ostalo".

Do raspada braka došlo je nakon što je Hejn prevario suprugu s kojom je bio u braku 26 godina. Sudija je njegovu bivšu suprugu opisao kao ,,sklonu kontrolisanju, manipulativnu i neiskrenu". Rekao je da je njeno oružje - priznati medijima da je preuzela njegove bodove - bilo opasno jer su oboje prekršili zakon.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније