Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

14. 03. 2013. 14:04   >>  13:56

RADI UŽITKA

U potrazi za poslom iz snova

Menadžer prodaje po struci, odlučio da pronađe posao koji voli, te svake nedjelje mijenja zanimanje.

 

29-ogodišnji Met Frost donio je odluku koja mu je promijenila život, nakon što je bio primoran da ode na bolovanje zato što mu je metalna kanta pala na glavu. 

Tokom mjeseci oporavka kući u Kornvolu, shvatio je da ma koliko volio svoje kolege, želi da uzme nešto više od života. 

“Radio sam u prodavnicama od 17. godine i tokom oporavka shvatio sam da to nije ono čime želim da se bavim do kraja života. 

Ne želim da uživam samo kad se vratim s posla ili vikendom – želim da uživam u onom od čega živim”, kaže on. 

Pošto nije znao čime želi da se bavi, riješio je da isproba različite stvari – tačnije 52 sasvim različita posla, koja će raditi po pet dana tokom 2013. godine. Poslovi su ga vodili cijelim jugom Engleske, pa i u London.

Takođe je shvatio da je to dobar način da zaradi novac za humanitarne akcije, pa svake nedjelje svoju platu daje fondaciji koja pomaže mladim ljudima u lošoj finansijskoj situaciji. 

Do sada je prikupio više od 3.000 eura.(Dejli mejl)


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније