Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

22. 07. 2014. 10:15 >> 10:16

PRVA GODINA

Rođendanski portret princa Džordža

Sin vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton i princa Vilijama danas puni godinu.

 

Zvaničan portret kraljevske porodice ovjekovječen je prilikom posjete izložbi leptira u Prirodnjačkom muzeju u Londonu čiji je Kejt pokrovitelj još od aprila.

Iako Kejt i Vilijam žele da njihov sin odrasta daleko od čiju javnosti, oni priznaju da su željeli i zvaničnim porodičnim portretom da obilježe prvi rođendan svog sina u javnosti.

“Iskoristićemo njegov prvi rođendan da se zahvalimo svim ljudima koje smo sretali tokom prethodne godine na lijepim željama i savjetima”, istakao je par.

 

Ponosni roditelji se nalaze u Škotskoj gdje obavljaju dužnosti, a čajanka povodom prvog rođendana princa Džordža biće priređena u domu kraljevskog para. Bliski izvori tvrde da Kejt želi sama da napravi rođendansku tortu.

Inače, princ Vilijam je govorio o svom sinu koji je prije dva dana prohodao, te ga opisao kao znatiželjnog dječaka koji najviše voli da se druži sa svojim “najboljim prijateljem”, španijelom Lupom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније