Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

23. 07. 2014. 15:50 >> 15:52

RONALDOV SIN

Kristijano mlađi, kad poraste, upoznaće majku

Četvorogodišnji Ronaldov sin ne zna ko mu je majka, ali je kao i svako dijete radoznalo da sazna gdje je. Ipak, porodica slavnog fudbalera krije od djeteta ko je žena koja ga je donijela na svijet.

 

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo je prije četiri godine postao otac. Dijete je dobio s nepoznatom ženom, čiji je identitet ostao neotkriven, a sumnja se da je riječ o surogat majci.

Porodica je navodno rekla Kristijanu mlađem da je njegova mama na nebu, pa je dječak vremenom prestao da ispituje.

"Kristijano nas je zamolio da mu to više ne govorimo. Sada mu kažemo da je na putu. Međutim, kada odraste nećemo moći da ga spriječimo u tome da upozna svoju majku'', rekla je Ronaldova sestra Elma.

Ulogu majke često igra i Ronaldova djevojka Irina Šajk koja dosta vremena provodi s Ronaldovom porodicom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније