Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

01. 08. 2014. 23:45 >> 23:46

LIJAM NISON OTKRIVA

Osjećaj kada su je isključili s aparata

Holivudski glumac Lijam Nison otvoreno je progovorio o tome kako se osjećao kada je trebalo da donese odluku o tome da suprugu Natašu Ričardson skinu sa aparata koji su je održavali u životu.

Nataša Ričardson doživela je veliku nesreću kada se povrijedila na skijanju prije pet godina. Holivudski glumac Lijam Nison i nakon toliko godina ne može da povjeruje o to šta se dogodilo.

Liam je za magazin "Loaded“ objasnio svoja osjećanja.

"Njena smrt nikada nije bila stvarna za mene. I dalje nije...“

"Prvih godina njene smrti svaki put kada bih čuo vrata naše kuće pomislio bih da je to ona“, rekao je Lijam.

Glumac je rekao kako je momenat kada su mu saopštili da je njegova žena u vegetativnom stanju bio najteži.

"Otišao sam do nje i rekao joj da je volim. Rekao sam joj ’Dušo, nećeš mi se vratiti nakon ovoga’. Moja žena i ja smo imali dogovor. Ukoliko neko od nas dvoje dođe u vegetativno stanje, drugi će morati da bude snažan i prekrati muke onom drugom“.

"Kada sam vidio sve te cjevčice oko nje pomislio sam ’Ok, ove cjevčice treba da se sklone. Ona nas je napustila“, rekao je glumac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније