Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

01. 08. 2014. 21:45 >> 22:10

ODUŽILI SE LEGENDI

Ovako je Bajern čestitao rođendan Švajniju

Momak čije će ime ostati upisano velikim slovima u bogatu istoriju Bajerna iz Minhena u petak slavi 30. rođendan. Evo kako je gigant iz Bavarske čestitao Bastijanu Švajnštajgeru rođendan.

 

Švajnštajger vremenom je u Bajernu zavrijedio nadimak "fudbalski Bog" što ne treba da čudi, imajući u vidu vjernost prema klubu i sve ono što mu je do sada dao.

Popularni Švajni danas slavi svoj trideseti rođendan a Bajern je svom veznom igraču upriličio interesantan poklon.

U nešto više od 160 sekundi, koliko traje video namijenjen popularnom Švajniju, Bajernova klupska televizija uklopila je momente iz prošlosti na kojima Švajnija možemo da vidimo u "tinejdž" izdanju, ali i najljepše želje koje su saigrači uputili Bastijanu za rođendan.

Tridesetogodišnji  Švajnštajger rođen je 1. avgusta 1984. godine u Kolbermoru u tadašnjoj Zapadnoj Nemačkoj a kao profesionalni fudbaler nosio je samo dva dresa - Bajernov i reprezentativni.

Sa mlađim timom Bajerna osvajao je Bundesligu, titulom se okitio čak i u Regionalnoj ligi sa drugim timom Bajerna, dok je u prvom timu kluba sa "Alijanc Arene" nanizao sedam titula u Bundesligi, isto toliko trofeja u Kupu, po dva Liga Kupa i Superkupa a krunu predstavlja titula evropskog i svjetskog prvaka kao i trofej u Superkupu Evrope.

Na internacionalnoj sceni Švajni ima trofej prvaka svijeta osvojen ovoga ljeta, srebro sa EP u Austriji i Švajcarskoj kao i treće mjesto na Kupu Konfederacija 2005. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније