Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Klix.ba ]

09. 08. 2014. 13:57   >>  14:00

U BANJA LUCI

I Crnogorci na skupu "vespaša"

Skup ljubitelja Vespe održan je danas na platou ispred Narodnog pozorišta u Bana Luci, u sklopu manifestacije "Drugi Vespa klub", koja će biti upriličena u gradu na Vrbasu od 8. do 10. avgusta.

Oko 50 ljubitelja legendarnog italijanskog motora iz regiona i Evrope, okupilo se ispred Narodnog pozorišta RS-a. Na ovogodišnje okupljanje "vespaša" došli su gosti iz Slovenije, Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Italije.


Predsjednik banjalučkog "Vespa kluba" Aleksandar Rajačić, naglasio je da se skupu odazvao veliki broj učesnika.

"Ovo je naša druga smotra, iako nas je u početku pratilo loše vrijeme naši prijatelji 'vespaši' su se odazvali i došli u velikom broju. Za danas je planirana smotra, zatim vožnja kroz centar grada i kasnije imamo dogovoren rafting u Buku", rekao je Rajačić.

On je dodao da će "Vespa klub" Banja Luka 8. septembra biti gost ovakve slične manifestacije koja će biti održana u Rijeci, te da je to dobra prilika i za promovisanje Banje Luke u drugim gradovima.

Član "Vespa kluba" Ljubljana, Igor Juričić, prvi put prisustvuje smotri "vespaša" u Banja Luci.

"Prošle godine sam na žalost bio spriječen da dođem. Drago mi je da sam danas ovdje i mi volimo da se družimo i provodimo lijepo vrijeme. Vespa je majka skutera i ona je kult po svijetu, interesa za nju ima i među mladima, starima, djevojkama, muškarcima, ona jednostavno stvara međugeneracijsko druženje", izjavio je Juričić.

Srđan Pavlov iz Istre, sa 40. godina počeo je da se interesuje za Vespu.

"Sa 40. godina sam počeo da cijenim Vespu, da se interesujem za ovaj model, jer je interesantan model i nema ih po velikim cestama, njih uglavnom vozimo po gradu. Dopada mi se što nije četverotaktna mašina, a ovaj motor se pojavljuje i u mnogim filmovima. Vespa je jedan način života i druženje je odlično. Ja sam bio i prošle godine ovdje, a nadam se da ću i sljedeće", rekao je Pavlov.

Predsjednik banjalučkog "Vespa kluba" Aleksandar Rajačić, izrazio je zahvalnost Turističkoj organizaciji i gradu Banja Luka, što su prepoznali značaj i kvalitet ove manifestacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније