Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

22. 08. 2014. 16:20 >> 16:22

DOBRA FORA!

Kako glasnim zvučnicima prevariti policiju

Jutjub šaljivdžija Roman Atvud je ponovo odlučio da nas zasmije, a ovaj put su se na tapetu našli saobraćajni policajci koji su našeg junaka zaustavljali zbog trkanja iako je on davao sve od sebe da vozi što sporije moguće.

Atvud i njegovi prijatelji su spremili sve što je neophodno za pravu uličnu trku, tu je bila i atraktivna devojka koja im je zastavicom označavala start i naravno glasna škripa guma i turiranje motora.

Međutim, šaljivdžije su zapravo vozile u skladu sa propisanim ograničenjem, dok je škripa guma, turiranje motora i brza promjena brzina dolazila iz zvučnika. Ovo je bilo dovoljno da prevari saobraćajne policajce, koji su ipak sa osmjehom prihvatili ovu šalu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније