Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

28. 08. 2014. 15:08 >> 15:07
2

KONAČNO

Vjenčali se Anđelina Džoli i Bred Pit

Svadbena zvona su se konačno oglasila za Anđelinu Džoli i Breda Pita.

Holivudski par vjenčao se u subotu u Francuskoj, izjavio je danas njihov predstavnik za štampu, prenosi AP. 

Dvoje glumaca su se upoznali prije desetak godina prilikom snimanja akcionog trilera "Gospodin i gospodja Smit" u kojem su igrali bračni par, ulogu koju će uskoro reprizirati i u novom dugometražnom ostvarenju "By the Sea" koji će režirati Džoli. 

Američka glumica Andželina Džoli nedavno je potvrdila za francuski list “Parisien” da će se ona i njen dugogodišnji partner Bred Pit vjenčati, ali nije rekla kada. 

"Još smo vjereni ali to (vjenčanje) je projekat na koji mislimo", rekla je američka zvijezda za list “Parisien”. Ova njena izjava podstakla je glasine o skorom venčanju Džoli-Pit na njihovom imanju na jugu Francuske, koje već godinam kruže i podstiču opsadu paparaca. 

Par ima imanje Miraval na jugu Francuske gdje provodi dio godine i proizvodi roze vino. 

"Osjećamo se malo Francuzima. Djeca još više, oni bolje govore vaš jezik nego mi", rekla je glumica koja se nalazi u Francuskoj da bi učestvovala u promociji svog posljednjeg filma "Grdana - zla vila” Dizni produkcije koji izlazi 28. maja.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније